Sakit ari-ari

Hi saya 37 minggu menunggu hari la kan. Tapi sekarang sakit betul bahagian ari-ari ni. Bila berjalan tu sakit sangat. Ada sesiapa rasa yang sama?#firsttimemom

2 Các câu trả lời

sama la sis, sya 37w nk masuk 38w sakit bahagian ari2 dengan pinggang time berjalan. sya baby dah masuk laluan. first mom jugak

sya 38 weeks pn sma mcm tu mungkin baby dh msuk laluan klw time nk kncing lg la sakit bahagian ari ari tuu. first time mum juga