34w5d and positive covid 19

Hi, Saya 34w5d and baru confirmed positive covid 19 pagi tadi..skrg kuarantin di rumah..tapi dalam masa yang sama, risau keadaan baby..doakan sy dimudahkan urusan ya.. ❤️

2 Các câu trả lời

Saya baru je habis quarantine sekarang dah 35w. Just kira pergerakan baby. Ubat yg boleh makan cuma panadol yg original tu bukan actifast. Ubat lain kena tanya doctor/pharmacy. Makan ubat bila perlu sahaja. Banyakkan minum air kelapa dan banyakkan rest.

amiin, awak jaga diri yaa. inshaAllah baby okay.