Bintik merah di perut

Saya 33w6d. Saya baru balik kerja perasan ada bintik2 merah di perut. Bintik tu tak timbul dan tak gatal. Takde rasa apa2. Ada ke yg pernah jadi mcm saya? Perlu pergi dapatkan rawatan segera ke?#pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Hi sis even post ni dah lama, saya baru jadi . Mcm mana sis ada check dgn dr ka? Naik dekat perut saja tempat lain tak naik. Tak timbul tak gatal . Merah2 Kecik

10mo trước

Hi sis. Sayaa tak jumpa dr pun sbb takde rasa sakit or gatal kan… dlm beberapa hari tu dia surut hilang sendiri. Sis pantau2 ya kalau makin byk rujuk dr terus..

normal hormon... pakai lotions