Ectopic pregnancy.

Saya 1st pregnant. Sekarang 5 minggu 6hari. Dalam minggu ni selalu rasa macam period pain. Tapi tiada bleeding atau spotting. Harini rasa sakit bahagian kiri dan pinggang on and off. Pergi jumpa dr. Dr cakap tak nampak lagi mungkin sebab awal lagi baru nak masuk 6 minggu. Tapi kemungkinan ectopic pregnancy jugak. Boleh saya minta pendapat? Dan kalau ectopic boleh ke treat dgn ubat sahaja?

8 Các câu trả lời

Sy 7week pg scan pn baru nmpk kantung.. jgn risau.. mudah mudahan smuanya ok..