Tetanus shot. Vaksin kancing gigi.

Saya 19w5d tiba² nurse suruh cucuk kancing gigi. Cucuk kancing gigi ni week brp biasanya. Sbb mcm tiba² igtkan cucuk next appointment ke apa rupanya cucuk terus. Nurse ckp next dos dalam sebulan lagi. Ada tak yg ambil masa hb dia bawah 11? Okay je tak? #ingintahu

2 Các câu trả lời

Once dah rasa baby gerak akan dapat 1st shot of tetanus. Pengalaman saya nurse just tanya dah rasa baby gerak? Kalau dah rasa saya nak bagi tetanus shot. First shot saya masa 18 weeks. HB awak berapa? Tetanus shot tak affected HB so no worries.

3d trước

ooh mcm tu ya. mmg ada rasa baby gerak. rasa mcm nurse ada tanya jgk dpt rasa baby gerak ke tak. igtkan saje tanya. hb sy masa tu 10.5. tunggu lg 2 minggu utk next check up.

selalu 20w keatas