18 w 6 d sakit rahim

Isteri saya 18w6d, normal ke rasa sakit2 bahagian rahim? Almost 3 days rasa sakit2 mcmtu tp sekejap2. Kadang sakit lepastu hilang#seriusnanya #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

kalau dh 3hari better pergi hospital atau klinik la. kenapa awak biar. doctor je boleh nilai tahap kesihatan wife dn baby dlm rahim wife awak. sebab mommy dlm ni xtahu situasi sakit wife awak mcm mana. xboleh nak cakap sesuka hati benda tu normal. kang tiba2 xnormal nnt susah juga awak.😅

better pergi klinik n check. sbb sy masa 18w xde pulak sakit2 mcm tu. skrg dh 36 week pun still xde sakit2 cmtu lg.