Baby bump ke? Confused.

Saya 13 week nak masuk 14 weeks. Tak pasti baby bump atau benda lain sebab bump tu rasa firm and tak lembik (kalau lemak dia macam lembut kan?). Bump tu start dari area uterus sampai middle tummy. Normal ke bump tu rasa firm sebab kawan kawan cakap diorang punya tak la keras. Ada siapa yang tahu tak? #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

i tatau la. tp doktor pernah cakap kat i.. kalau perut keras.. mcm firm centtu.. gula tinggi. kalau u cut sugar.. kontrol pemakanan, perut akan lembik sikit. bagus kata doktor. nanti lepas bersalin senang kurus.

2y trước

Oh ye ke risau pulak. Tapi i memang tak makan sangat pun sebab masih alahan teruk (hg) tu macam risau ni baby bump ke or lain. Tak tahu nak beza.