ttc pejuang pregnant

sape yang masih TTC selepas keguguran setahun.n mengandung skrg.boleh share x rawatan. sebb saya dh buat kesuburan dua2 xD masalah#Sharing_dong_Bund

2 Các câu trả lời

saya just share je kalau awak nak buat buat la. try buat kelapa bakar minum sebelum period boleh tengok kat tt. husband and wife kalau boleh minun teh uncang buah zuriat and folic acid. try buat manatahu rezeki awak. sbb saya and kawan kawan saya semua ikhtiar tu🥰

Cuba amalkn jamu kak km sya x smpai setahun DH lekat lgi satu ,jamu Tu dia bole membantu Kita menjadi subur blik ,tpi wktu period jngan mkn ,Cuba lah insha'Allah dngan izin tuhan ad lh Tu ,tpi klau nk beli Cari dekat kedai jamu jngan beli online takot fake