Anak Makan Kasar Kecik @ Besar Je Muntah Semula kenapa ye.,

Sape tahu nak kasi anak pandai kunyah makanan macam mana.. kita dah tunjuk gaya kunyah dah.. dea nk mkn kasar tpi last muntah😭😭😭 gigi otw 4 btg.. baby 8m... #tolongbantu

2 Các câu trả lời

anak sy dl mcm tu..smpai umur setahun baru dia pandai telan..dia kunyah tp x telan..dia kunyah2 buang😅ari2 sy ajar dia makan buah,baby treats,snacks..lame2 dia pandai bila masuk setahun..baby puan baru 8 bulan don't worry..trus ajar dia smbil selang dgn makanan yg dia senang nk makan ari2..janji dia makan ade variety lembik & kasar..lame2 nnt dia pndai..

pn cuba Izzly food utk baby www.wasap.my/60129876070/izzlyfood