Pendarahan sedikit

Sape sama macam saya selepas bersama ada pendarahan sedikit. Lap baru nampak. Saya risau. Ikutkan tarikh minggu depan baru 8 minggu. #pleasehelp

6 Các câu trả lời

Masa 1st trimester tidak digalakkan bersama dulu mummy. Ada org boleh bersama. Ada yg tak dapat. Mcm saya, sy tak bersama dengan suami sampai kandungan masuk 2nd trimester disebabkan mudah bleeding lepas bersama.

2y trước

oo .. awk gi cek klinik tak

elakkan bsama bt masa skg sis. Explain dkt suami bahaya utk kandungan klau bt hbungan sex d awal khamilan. better pegi hsptal cek dulu. bgtau ada pndarahan.

2y trước

gugur msa brp minggu

doc sy pun nasihat mcmtu, lepas trimester pertama baru boleh bersama suami. please, jaga kandungan awal2 ni, sbb rahim kita masih xkuat..

Pergi cek klinik https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

2y trước

Boleh masukkan saya tak , 0196851889 🫰

Hai sis nak tanya sis da scan before ni? Ada nampak apa apa tak?

2y trước

saya dah cek guna clear blue.. dan 2 strip.. pstu cek urin di klinik.. smlm je ada bleeding.. hrni xde dah..

doktor pesan jgn bersama suami 12minggu pertama sis