upt

Sape pernah guna upt ni? Result die bole dipercayai x?

upt
12 Các câu trả lời

Boleh pecaya klo dia naik line pink tau. Klo naik kelabu mcm samar2 xbleh pecaya. Sy penah kne jugk asik samar2 bayang last2 period. Then time btul preggy tu tetibe dia naik samar jugk tp wrne pink walaupon samar tp ade wrne dia. And besok try lg naik mkin pekat. So leh la pecaya .

Saya dah 2bulan pakai upt ni, naik line pink. tapi bila check pki upt lain semua single line je. so taktahu nak percaya atau tak. sebab kedua2 bulan lepas 2minggu period mesti naik double line..

Sama sy pon pki yg ni jgk utk first test naik 2 line samar2 tp kandungan dah masok 6w6d😊 tiap nk masok minggu baru sy test lg n dpt lg terang dari sblm ni now dah masok 8w🤭

Boleh sgt tepat..sy gunakn upt ni jugk sminggu sblm period terus dpt 2 line tp satu tu samar2 pink makin lama makin pekat...best of luck awk💖

Saya guna ni ja beli shopee bbyk murah.. mmg bole percaya setakat ni.. mmg cek betula pregnant masa memula tu

Sy guna yg ni, sy lg percaya upt ni dr upt kedai eco..upt ni tepat utk sy, tp upt eco mmg bg result palsu

Mestilah boleh dipercayai 😂 Beli sekali banyak buat stock sebab murah

Cuba bnyk kali.. InsyaAllah boleh.. Saya Cuba dlm 3 4x jgk laa

Bole..

boleh