38w tapi masih belum ada tanda hadirrr

Sape mcm sy? Sape yg dah bersalin? Berangan nak bersalin 38w tapi satu apa tanda pun takde lagi. No back pain yet, no braxton hicks.. huhuk. Baby pleasee keluar cepat sikit#firsttimemom Update : harini checkup 39w..berat baby naik 0.02gram je pun. Berat sy je yg naik sekilo..Kemungkinan uri dah matang.. cuma baby yg xnk kua.. adui la.. 13/3 kena serah diri klu dalam seminggu ni tak beranak2 lg. Stress sisturr 😅. Doktor ckp kalau serah diri, kena induce . N biasanya first mom dua kali induce bru jalan bukak. Mohon doakan sy semoga dipermudahkan bersalin dan baby keluar sebelum due 🥹🤲

17 Các câu trả lời

Misi kita pesan banyak2 buat hubungan dgn suami sis, air mani suami tu natural induce😂

7mo trước

😂😂

Selalu anak first lambat ikut due date...atas rezeki masing2, kalau cpt Alhamdulillah

sy due 1/3 pun blm ada tanda2 lg urmmm ghisau kena paksa bersalin sakittttt takutttt

7mo trước

Dh bersalin ke sis?

normal sis. sebab masih awal hehe enjoy dulu moment2 terakhir anak dalam perut. hehe

7mo trước

Tak sabar dh ni 😂

saya 36w tpi kepala bayi msi kat atas🥺🥺🥺 risau juga

7mo trước

Doc ckp boleh pusing lg x?

terai amal minyk zaitun insyaallah cepat bersalin

7mo trước

Sy mkn kapsul pnye.. sblum tido.. start 2-3 hari ni sy start makan pagi n mlm jgk.. 2 kali sehari. Bedebar tunggu tanda huhu.. ada sembap kaki je ni.. lelain tanda belum ada

sama sis