Bila lewat period... Macam ni lah kejenya 😪

Sape macam ni, bile lewat je period mesti nk test.... Dh cuba tahan xnak test... Tapi degil...✌🏻🤣 #ttc2years

Bila lewat period... Macam ni lah kejenya 😪
13 Các câu trả lời

Saya first time period lambat smpai 7 hari. Hati berbunga2, rasa excited. Hari ke7 test negative. Sy Cuba positif lagi mungkin kena cek waktu awal pagi. Nasib beli 2 pregnancy test. Malam tu ada keluar spoting. Makin rasa excited sebab org ckp keluar spotting antara tanda mengandung. Sekali subuh tu, period dtg. Sampai sekarang hati masih kecewa. Sedih dan macam2 rasa. Hati macam hancur berkecai setiap kali ingat balik😭 Adakah yang pernah jadi mcm kisah sy? Period x pernah lewat apa lagi sampai 7 hari. Macam rasa di permainan pun ada. 😭😭😭😭😭😭😭😭

1y trước

saya

sy dulu , 5 hri nk period mesti test upt . sbb nk sgt bby . bila tgk upt neg je . sedih . alhamdulillah lepas dua tahun kawen . Allah bg rezeki . walaupun first rezeki tu gugur . lagi hancur hati tp pura pura kuat mcm takde apa berlaku. baiknya Allah kat sy , tak smpai sbln gugur . pregnant . now dah 5bln . semoga ada rezeki para para ttc untuk pregnant tahun ni . aamiin .

sy.. tapi tu dulu. skrg malas dah walaupun bila period lambat sehari, mula lah excited. sekalinyaaa period. hampaaaa. skrg x main dah upt² ni. Ada, Ada la. klu xde, anggap belum rezeki 😂😂moga semua ttcian diberikan rezeki baby.Aminnnnnn

samala..upt pelbagai jenama.. pantang lmbt period upt semua Di celupnya hahahaha 😂..hasilnya negative je...sy doakan semoga Allah permudahkan segala urusan Kita semua yg sedang TTC ye...

bukan kata delay je test..sy sebelum seminggu jangkaan period lg sy da test.. mcm2 da ckp kt dri sendri,membazir la apela tp buat jgk. tetap berdegil😅😂

sy mcm tu dlu..last2 mls nk fikir..enjoy je..dlm ms yg sama try mkn fish oil...saja2 utk kshtn dri..alhamdulillah...3tahun lebih baru ada rezeki..

sama.... hehehe.. mgu lepas buat kat klinik upt positif.. buat sendri guna dip n tell negatif.. beli bnyk plk tu... last hri ni.. hahhaha..

Sama lah..dari mula2 kahwin..skrg malas dah nak kisah 😅….upt enta berapa puluh dah..mungkin belum rezeki lagi..

kita sama sis,saya pun mcm tu padahal period lagi 3 hari he😅🤭🤗

sama lah...lewat 11 hari & tiber period hari ni ermmm