Mulut Itik!

Sape kat sini pernah rasa benda ni? Sakitnya bila doktor masukkan benda ni. Pengalaman guna benda ni masa keguguran. Sakit keguguran lagi, sakit kena masuk mulut itikk lgi. Allah je yg tahu ?

Mulut Itik!
83 Các câu trả lời

Saya 🙋. 2 kali kena seluk sebab syak misscarriage. Kena marah dengan dr sbb saya keraskan kaki 😂

Buat pap smear memang guna mulut itik ni. Nyilu jugak lah kalau time tak relax. Kuncinya kena relax.

Pernah,tahun lps sya kgguran 18w....tapi soal sakit dah tak terasa dah sbb terllu sedih.huhu...

Huhu... Dua kali ke ngn mulut itik ne. Lagi senang bersalin dari kena seluk ngn mulut itik 😪

Pernah beberapa kali kene. Tp tk sakit cuma senak je. Masa nk masuk tu tarik nafas. Jgn kemut.

Sy prnh,mase gugur,msuk tu bole lg nahan...die korek2 dlm tu yg skit...mcm ayam dbuat nye😥

Pernah🤭...bnyk kali..buat pap smear msk mulut itik ni.. 4kli gugur 4kli msk mulut itik..

sy pernah merasa jugak..masa keguguran bulan 2 haritu..ngeri rasa bila tgk balik bnda nih..

kalau pap smear memang pakai mulut itik ni, saya tak rasa sakit pun. tapi memang tak selesa

Alhamdulillah dah dua tiga kali kene masuk mulut itik ni, tp xsakit. Yg penting jgn kemut