anak

sape ada umur anak yng dah 3 tahun tapi masih belum lancar bercakap..dapat cakap sikit3 je pstu yg sblihnya bhasa alien☹️.

68 Các câu trả lời

anak konflik bahasa je... sbb bhs kita lain... dlm youtube english, nyanyian kanak2 ada banyak bahasa... atok nenek lorat lain, pengasuh lorat lain... so, dia kluar la bhs alien ikut cara dia... pd kanak2 sebutan dia dah betul... jd layan je guna bhs melayu betul, lama2 oklah anak tu...