Sangkut gdm

Sape ada pengalaman😭

3 Các câu trả lời

sy! anak first 28w sangkut gdm 🤣 masa nak dekat2 seminggu sblum BSP sy kawal makan(suku2 separuh) kalau x cek BSP sy makan mcm biasa,manis & smua yg sy nak makan, sy makan. tapi minum air yang byklah. shari 2-3liter

saya pernah masa anak 1st dan 3rd ni. memang kena kawal makan terutamanya carbs dan sugar. sy tetap makan macam biasa cuma kawal sikit. amal suku² separuh walaupun kadang terbabas 😂 yang penting banyak minum air