Sakit pada tulang pinggul

Sape ada pengalaman lepas bersalin normal mmg akan rasa sakit ke dekat atas tulang pinggul? Sampai skrg dah bersalin 28 hari masih tak hilang, bila duduk nak bangun mmg seksa terasa tulang berat and sakit sangat2. Tapi bila berdiri berjalan takde sakit. Puncanya apa ye? Adakah sebab kita meneran lama sangat baby nak keluar

2 Các câu trả lời

sama saya anak dah 2y pun masih sakit kalau salah baring atau duduk lama 🥲🥲 bersalin normal sakit contraction 9jam . skrg awak sakit lagi ke eh?