Diabetis

Sapa yg ada kencing manis sblm pregnant...on ubat ke...insulin...kencing manis mmg xleh pregnant ke...

3 Các câu trả lời

Sy ada kencing manis sblm hamil..on ubat je..dh hamil cepat2 ke klinik sbb kena tukar ubat..skrg sy on insulin..kena kawal skit makan harian

5y trước

Sis insulin 4kali suntik sehari atau sekali sahaja dan berapa unit

Boleh pregnant tapi berisiko. So sepanjang pregnant doktor akan pantau betul2

Mcmna sis kawal bacaan gula.. Ada mkn apa² ke.. Boleh kongsi ngn sy.