Suggest susu naikkan berat baby

sapa pernah try susu similac intelli p Ok tak susu nii sy nk cuba untuk anak naikkan berat #firsttimemom #pleasehelp #firstmom #ingintahu

5 Các câu trả lời

Tak pernah cuba. Awak try and error saja. Boleh mula dengan packaging yang paling kecil sekali. Ini susu yang saya dan family members guna untuk anak - Anmumlac - S26 - Dutchbaby - Enfalac gentlease

Sy guna similac bfore this tapi berat tak naik sangat. Naik pun dalam 300g je. So sy tukar s26 gold, nampak baby dah bambam sikit skrg. Tunggu next check up nak tau berapa berat baby

6mo trước

hi awak s26gold sy dh guna tapi x naik jgk berat

ank sy pun baru gune 5 pack..bab naik berat x pasti tp die jd selera tu ye.sblm ni gune dugro complet..y tu mmg naik berat badan

try bebelac .. and nk bg berat naik ni kne jaga timing susu dan tidur dia .. pastikan dia tidur cukup masa

Dutchbaby tu kalau boleh elakkan sebab banyak gula.

2t trước

lebih kurang je lactogen dgn dutch baby tu. sbb dulu saya bagi baby minum lactogen. memang chubby baby saya tapi gemok saja. theb baby cirit birit berdarah terus tukar similac. memang berbeza badan dia time minum lactogen