Babe laborotorios lotion

Hi sapa pernah guna? Anak saya eczema n alpro phrmacy suggest guna yg ni. Saya goole tak banyak info tadi ada menang award babytalk mama papa 2023. Ok ke?

Babe laborotorios lotion
1 Trả lời

Hai mummy, anak saya baby 7bulan pun ade eczema. Sama jugak lah pergi farmasi dorang suggest yg ini. Yes, mmg berkurang dia punye eczema dan masih pakai sampai sekarang. Dah nak habis botol kedua. Kulit makin kurang merah dan kurang kering. Cuma kdg2 tu dia suka menggaru sendiri so jadi merah balik. Tp bila kerap pakai ok je kulit anak. Cuma tangan dia gatal suka menggaru.😅

1mo trước

Baby saya baru pakai nak dekat 5hari. Saya perasan merah2 pun dah kurang, kulit masih kering jadi flaky mungkin dah fasa nak membaik. Thank u response mummy 😘 lega sikit ada jugak mummy lain yg guna sebab sejujurnya tak pernah dengar nama brand ni