Hope esok suhu naik blik..

Sapa graf jdi mcm nie? Agak2 esok suhu naik x? Minta2 kali nie x drop n x period... ??.. Waktu scan telur cd17.. Doc ckp telur matang.. Rahim cntik..skrg cramp perut sebelh kiri(telur matang sblh kiri), rasa berangin je perut.. Sengkak... Bila naik tgga je msti semput.. Nk sgt pregnant cycle nie...

Hope esok suhu naik blik..
6 Các câu trả lời

Sy pon dpo4 suhu drop tp ats cover line lgi sy jnis subur awl kot sbb xcek opk. Cuma cek bbt je.. Pstu esk tu naik2 trus naik hehe. InsyaAllah slgi ats line tu doa bebnyk. Moge ade rezeki sis bln nie.. tkot implantasi dip pon bole suhu drop kjp then esk naik and upt positif .. insyaAllah

4y trước

Hari nie dpo9 suhu tggi.. Tp upt negatif..

Sama dgn saya sis. Saya drop dkt dpo 5 and esoknya naik balik. Selagi atas cover line tu masih okay sbb kalau saya nak period dia akan drop terus bawah cover line. In shaa allah semoga ada rezeki sis & suami bulan ni ❤️

4y trước

Dapat tak sis? Saya dan send dah tadi, tak masuk ye

Ini dia sis gambar dpo 10 & dpo 12 saya

4y trước

Eh ada satu lagi, saya jenis badan banyak angin, jadi setiap pagi saya akan rendam halia dlm air panas dan minum utk kurangkan angin dlm badan. Selain tu, boleh ikhtiar utk berurut juga.

gudluck for u sis..

4y trước

Thanks awak... Alhmdulillah.. Hari nie suhu naik balik..

Moga ada rezeki sis

4y trước

Trima ksih sis.. Alhmdulillah.. Hari nie suhu naik balik..

Gudluck

4y trước

Trima ksih awak