December 2022

Sapa due date Dec 2022 juga? Sy punya 1st baby ni doktor cakap 30 Dec 2022 😄 Skrg dah 13w , belum hilang muntah2 & xde selera makan.

75 Các câu trả lời

30w due 16/12..Doakan saya selamat bersalin ya..First mom jadi perasan takut tu makin kuat..Saya doakan sapa yag bersalin tak kira lah bulan 10 ka 11 ka 12 ka selamat melahirkan baby Aamiin.

Sy pun 15 weeks 3 hri pon masih ada alahan lagi cuma okay sikit laa dri sblum ni ,, macam bawang ,daun sup , buah duriqn paling mush utama takleh bau lagi smpi skrg 😅 sy Edd 22/12/22

due date awk sama dgn due date sy 30/12/2022. sy still muntah lg, selalu air liur byk kena ludah, loya2.memg sediakan tong smph sblh katil. sy first baby, pregnant twin baby..

say EDD 12/12/22 skrg dah 17w 2d alhmdulilah...alahan dah pelan" hilang.semoga yg due date bln December 2022 dipermudahkan urusan..kta semua ibu"🤲😊

Sy EDD 24/12/22 first baby jugak...alhamdulillah tak ada alahan apa...8 minggu ke 10 minggu macam tu je perut terasa sebu+kembung perut+pedih ulu hati...

2y trước

org cakap kalau xde alahan tu baby boy

sye 23/12…muntah dh kurg…cuma kdg2 loyaa skali dua dlm shari mcm tu…mkn lalu…tpi klw mknn yg ada sntan tu sy xlalu nk muntah…

2y trước

Sama 23/12 juga

sama due dec ni...EDD saya 16/12..check swasta 20/12..check kk 14/12 dgn 16/12..tpi kena ikut kk punya yg last tu 🤣🤣..asalkn kluar sihat ..

2y trước

Edd kita sama 😂 tapi kk bagi tiga tarikh 12/12, 14/12, 16/12. Tapi ikut last period 16/12 😅

Saya 14/12 . Berat turun . hb x ok lagi . ad cadangan tak nk naikkan berat n hb ? sy makan macam biasa je tp susah naik berat badan

EDD 22/12. Saya dah 14w masih lagi muntah muntah, selera kadang ada kadang takde tapi Alhamdulillah dah boleh makan

sama sis saya msi x bole mkn nsi apa sj mknn berat..mncium aroma masakkn lg la nk muntah mual..due sy 26 dec

2y trước

Sama la kita 26/12. Sekarang still rasa loya. Masak pun dah jarang sekarang. Makan luar je. Itu pun susah nak habis. Kena husband habiskan makanan sebab loya.