Kek berkrim

Sapa dekat sini selalu makan kek yg berkrim bahaya tak pada kandungan?

2 Các câu trả lời

https://theasianparent.page.link/xeuoosrZCkJn4sgNA Real/healthy food amatlah digalakkan. Tak kira peringkat umur, tua muda pregnant. Baby memerlukan nutrisi yang cukup dan sihat. Baik untuk ibu dan baby. Bukan lah tak boleh ambik lgsg makanan yang manis, processed/junk food dll cuma pengambilan tu seeloknya secara BERSEDERHANA.

Selalu tu tk lah tp ada la penah mkn sepanjang pregnancy. Nk kata bahaya tu tk, cuma kek bnyk gula manis, takut kena kencing manis je 🤗

2y trước

Icing kek ke maksud awak? Saya xpernah buat icing kek pakai telur mentah2, x sure org lain buat mcm tu ke 😅 biasa icing kek saya pakai shortening, klu nk buat kek penah la pakai putih telur tp bakar kn jd masak je. Klu awak risau, elak kn je lah 🤗