zincofer

sapa ada mkn ubat zincofer? jadi payah berak x/berak berdarah?

17 Các câu trả lời

Better tukar obimin sy pun penah Kena.. Lps tu mlm sblm tdo. Amik minyak kelapa dara.. Now sy OK..

Same sis..ssh nk berak..njis plak warna hitam..skrng cuba bnykkn mnum air n mkn buah pisang...

saya masa preggy mkn zincofer okey je .. just taik jadi hitam 😅

saya mkn jdi sembelit.. tapi saya kerap minum air dan ada juga mkn buahbuahan

sya leps mkn tu laa lobang berak sush nk berk..bengkak taik jadi keras

aku makan juga ubat tu sis tp bru mula yang kemarin..

Same like u