Saya pernah keguguran. Ibu-ibu sekalian yang pernah keguguran dan mengandung balik dalam masa berapa bulan ye ?

SaMohon share pendapat ibu-ibu sekalian

38 Các câu trả lời

Gugur bulan 6, bulan 11 pregnant. Now 5 weeks. Doakan rahim sy kuat dan baby sy sihat ya mumy semua 🤲

first gugur bln 3...then lekat lps 3bln...bln7 gugur lg...then bln 11 lekat...now ank dh 1thn 4bln..

Sy gugur Nov, pregnant balik early Jan.. Tp lpas gugur tu fully monitored by doctor utk cpt2 nk prgnt semula..

4y trước

gugur tu masa minggu ke berapa? sy pun gugur 25 nov lps.. now tgh berpantang.. abis pantang nak try conceive.. boleh share experience? tq

2017gugur ngandung balik 6bln kmudian(2 018) then gugur lg.n ngndung lg 2020. Bby skrg bru 1bln lbih..

yg 1st dlu setahun jgk. pastu masuk yg ke 2,3 dgn 4 dkt2. dlm 5-6 bulan lekat balik.

lepas 3 bulan,dec ggur ,mac dtg period tp xsngkut,april bru sangkut,aminnn🥰

pernah gugur 2018...2020 mngdung lg... alhamdulillah skrang dh 36 minggu..

sy gugur bln 5, lekat balik bln 8.. alhamdulillah skg mngandung baby twin..

4y trước

Saya la saya gugur bulan 5. Lekat bulan 9. Wah congrats twin 🥰😍

Selepas 2 bulan keguguran dpt upt positif, Alhamdulillah 😊

saya gugur 10.5.2020 n now dah 13w..mudah2an kandungan Kali ni dipermudahkan..

4y trước

Saya 8/5 now pregnant 11 weeks