Period

Salm mommy smua.. ade x mommy2 dlm ney pnh jd.. stiap bln dtg period 6 ary.. tbe2 1 bln ney 3 ary da hbs.. adkh fktr hormon ye? Klu ade shre la mommy..

6 Các câu trả lời

Normal . Saye pernah period 3 hari . Hari first kluar macam spotting then hari kedua heavy . Hari ke tiga dia kluar sikit2 pastu dah hbis . Sye p klinik . Tnye doktor then doktor ckp hormon . Mgkin hormon tak stabil or kite stress period jadi tak normal . Dalam sebulan tu 3 kali sy period . Tpi selang seminggu . Just 3 hari jee . Huhaiii . Then saye p berurut n bertangas . Normal balik period saye . Mase tu saye baru lpas kawen so hormon jadi tak stabil 😂 .

Oo.. da period eaa.. tgk la drah tu mcmna.. da delay period seblom dtg.. klu darah fresh tu..period laa tu.

5y trước

Hahahhaha.. tue la.. rse mcm sengugut tue tp xde la sakit sgt..

Biasanya sebab perubahan hormon sis

Normal sis.. Sy pun mcm tu

Hormon kot sis.

Hormon kot