Ada siapa pernah chek test prgt kedai eco ?

Salam...sy last period 23/9...bulan 10 ni sy xdpt lg period...pad 26/10 sy chek doubleline...tapi hari ni sy chek test prgt eco...1line jerr..mana yg boleh percaya yee

2 Các câu trả lời

ni yg test eco😅hari ni punya 31/10..xdew line....mana satu boleh percaya yee...tapi dlm seminggu ni perut sy selalu mcm melulas mcm tu

ni yg 26/10 ..sy chek..beli yg farmasi punya

8mo trước

xtahu la sis, nmpak mcm positif kan, tapi takpe sis, cuba lagi test yg ms tell me ni biasa okay, kalu naik double lagi, beli yg clear blue