Zincofer muntah- muntah teruk

Salam..Sy baru first trimester. Dr checked smalam HB sy low 10.6 dan Dr ada bgi zincofer. Baru consume pagi tadi dok dlm stengah jam je terus muntah2. Sbelom ni tak pernah muntah-muntah pun. Dan Dr ada bagi jugak Obimin smalam untk vitamin tambahan dan sy rsa pening2 lepas mkn. Ada mana2 mommies yg pernah jadi mcm sy? Boleh share ke supplement apa mommies consume utk tambah darah dan vit utk baby?

1 Trả lời

mmm kenapa doc bagi 2 supplement tu, sebab setahu saya function nya sama. cuba ubah makan waktu malam, 2jam selepas dinner, lepas makan ubat tu terus tidur.

11mo trước

Itulah..lepas balek klinik sy google2 rupanya dua ubat tu dlm kategori sama je..zincofer sy da stop mkn..x tahan badan lemah muntah2 lepas makan