36minggu baby dh 3.1kg

Salam,,saya Scan 36minggu doc cakap baby dh 3.1 kg..saya ad gbs,,nak tanya sapa kt sini bila baby lahir berpa kilo kalau 36 minggu dah 3.1..baby nk membesar lg ni harap besalin sebelum due

3 Các câu trả lời

Sy masa 36w baby dh 3.2kg.. skrg 37w xtau la naik byk mana lg.. harap baby keluar awal la, jenuh pujuk

Wasalam. Selalunya hujung2 baby cpt membesar…better jaga pemakanan..