Baby kick for first time mom

Salam, Saya first time mom, macam mana ya sebenarnya baby kick tu, saya dah 20w, curious sangat nk tau rasa mcm mana, saya tengok video macam obvious je baby kick tu, saya dah cuba bertenang tapi tak sure saya yg tak rasa baby kick or dh rasa sebenarnya cuma saya taktau... haih #firstmom

6 Các câu trả lời

First time tu akan rasa mcm perut berdenyut. Lama2 makin kuat kick tu. Bestnyaaa lah rindu that moment 🥹

12mo trước

iye btul. saya first pregnant ni pon dia rasa denyut2.. pastu dh masuk 21w ni perhh aktif btul. rasa btul dia tendang. tapi halus la. sbb baby tecik lg kan..