berat bby 1.04kg kandungan 27w

salam..normal kan brt bby 1.04kg usia kndungan 27w?lg 1 normal kn bby kdang aktif kdang ?sbb sblum ni aktif sgt tp smlm dia slow respon..da ke klinik x bby ok..air ketuban bacaan 10.7 ok ke?doc ckp byk.. #firstmom #gdmonubat

2 Các câu trả lời

sy 26w air ketuban 21.haha.scan kat hospital dgn pakar tp pakar ckp ok je.10.7 tu sikit tp normal.

Normal sis. Sy 28minggu berat 1.02kg. Air ketuban sy 15. Doc ckpnok klau xlebih dr 21.