Positive covid19 diawal kehamilan

Salam,nk tny ibu2disini sapa yg oernah n tahu apa perlu sy buat..sy br check covid sbb sy sakit kepala,sakit tekak n demam sikit..dan resultnya +ve covid.kalau ikut oerkiraan sy br pregnant 5 minggu mcm tu dan masih brlum ke hospital utk buka buku sbb nurse kata dtg lg 2 minggu utk buka buku.apa perlu sy buat?pantau di rmh sj or mcm mana..telefon bhgn kecemasan pn dia kata kuarantin di rumah jemelai kan ada tanda2 berat yg terjadi.

1 Trả lời

mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya aamiin

11mo trước

In shaa Allah,sy berdoa dan bertawakal pd Allah..moga baik2 sj je baby sy.tq sis🥰