Surat beranak

Salam,nk Tanya la ad x yg pernah ank luar nikah🙌nk taucm mn pendaftaran surat beranak dy nnt ye...klau bwh umur ye Sy tau jkm uruskn tpi yg dh umur ats 18 nnt pendaftaran ank tu mcm mn ?

2 Các câu trả lời

sama je procedure dia... yg beza kena ada surat akuan sumpah untuk buad surat beranak... ini 7 tahun lepas punya procedure 😅

2y trước

saya tak ingat dah untuk apa... maaf... buad dekat pesuruhjaya sumpah... waktu tuh xada surat akuan sumpah JPN xnak proceed... tapi awak boleh call JPN untuk tau lebih lanjut...

pendaftaran nanti just bawa surat yg pihak hospital bagi, bawa buku pink, ic ibu.

2y trước

ok tq🥰