MINTA PENDAPAT SUSU APA UNTUK NAIKKAN BERAT ANAKK

Salam..nak tanya, susu jenama apa untuk naikkan berat badan anak ye?

10 Các câu trả lời

Anak saya dulu 2.4 kg masa baru lahir Saya bagi susu lactogen start umur 2 bulan. Masa umur anak saya 4 bulan, 4 tin susu lactogen 1.8 kg d habiskan. Sekarang anak saya dah nak masuk 5 tahun. Berat 27 kg. Susah nak turun berat badan

Anak sy berat 7kg dr umur 6bulan. Lepas 2 tahun, sy ikhtiarkn bagi minum susu pediasure. Alhamdulillah lebih kurang dlm masa 2 bulan, berat dia naik ke 10kg

Anak sy mnum fernleaf... Btw...susu sja x cukup. Kalau bby dh start mkn ..pemakanan main peranan dlm weight gain.

sy ank first dlu just bg susu anmum je..sy sndry amalkn susu anmum dry first mengandung. .

Sis try susu snow neo...susu tu, klo minum confirm berat baby brtambah

Predisure...s26...tu yg ank sy minum...add on multivitamin appeton..

5y trước

Anak sis gain weight berapa kg sebulan? Kalau dah minum susu kna minum appeton juga ye?

Sy tambahkan baby cereal dlm susu lepas 6 bln

Enfalac

Fernleaf

5y trước

Minum fernleaf nie, anak sis naik dlm berapa kg sebulan?

Anmum