salamm mommy ada tak kat sini bdn kecill , prut kcil melahirkan normal or Caesar?? sbb anak firstt,

salamm mommy ada tak kat sini bdn kecill , prut kcil melahirkan normal or Caesar?? sbb anak firstt, bdan sya 9bln 54kg prut bsar . brsalin normal . saya tkut je brslin Caesar 🥺 skrg dah 35wk ..

2 Các câu trả lời

hi awak. bukan kira bdn kecik. terus kena ceaser. doctor akn tengok dr segi berat baby dlm perut awak. kedudukan baby songsang tak. doctor akn check bukaan kita. kalau 3hari masih 2cm doctor xkn nk biar baby dlm perut awak. normal ke, ceaser ke, induce ke semua sakit awak. xde yg tak sakit. sy doakan proses kelahiran baby awak dipermudahkan❤️

Xde kaitan Saye umur 15, perut kecik baby kecik brsalin normal je 😅 Umur 18 perut kecik bdn beso 9bulan 85kg pun brsalin normal je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️