susu tepung

salam...ibu2 tau x susu tepung yg bau cm susu badan??anak sy xnk lgsg hisap susu tepung..sy dh cuba dugro n anmum

3 Các câu trả lời

anak saya pon minum morinaga bf1.. sebab rasa dan bau dia seakan susu ibu.. alhamdulillah sekarang dia dah boleh minum fm.. sebelum ni saya dah try mcm2 susu semua dia reject.. 😅😅

Try morinaga BF1. Anak saya minum susu ni Plus susu badan saya dr umur 1bln. Skrg da 11 bln 10 hari, tak ada masalah lg buat masa ni. Tapi depends on baby sendiri. Try and error.

enfalac