Bintik merah +Ve gbs ketika pregnant

Salam,hai mommy² anak no 1 & 2 tak ada pulak kne mcm anak no 3 ni Anak no 3 sy baru 1 bulan lebih. Dkt kepala,muka dan leher dia ada bintik² merah, mcm mengurutut tu. Apa sy nak buat yer. Sy xde pakai losyen,sapu cream pon xde. Mmg tak ada sapu apa² pon dkt kepala,muka dan leher dia . *Ada sesiapa tahu tak mcm mana nak buat. Please tlg saya* #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

ruam panas Tu sis. baby saya pn kena mcm tu masa dalam pantang. saya pakaikan cooling cream and pasti kn pakaian baby sesuai dgn cuaca semasa.

Ruam panas tu sis