jus mamomhope

Salam..ada x yg pena consume mamomhope kt sini..bole kongsi x berhasil x hamil?sy sdg cr produk yg bole atur period n imbang hormon..

8 Các câu trả lời

sis nak tak try susu kambing MyMila..ramai yg consume susu kambing ni untuk ikhtiar hamil..rasa dia pun sedap dan tak hamis..sy consume susu ni sb ada masalah period tak teratur n alhamdulillah berkesan dan senggugut pun dah tak de..if sis berminat boleh contact no ni Whatsapp MYMILA CARE : Wasap.my/601164355071/susukambingmymila

sy minom jus mamariam.. awlnye sy beli sbb tok keputihan dan tok hilangkan sengugut.. saya bru hbs 1 botol, alhamdulilah rezeki allah bagi melekat.. skrg sy dh nk masuk 9week.. smpai skrg pon sy still amalkan mase tgh pregnant nie... rasa pon sedap.. serasi dgn sy..

period tak teratur.. niat beli sbb nak bagi period teratu untuk mudahkan untuk sy kira hari subur... and tak sngka habis dua botol sy pregnant🙈 Alhamdulillah.. ape y kita nak tak semestinya kita dapat.. tapi ade lebih baik y Allah nak bagi at kita..

wsalm. utk sy mang x brhasil . period trus x regular . dh abis berbotol botol . last2 sy ikhtiar minum jamu royal v by bonda rozita n berurut kg .syukur Alhamdulillah berkesan .

4y trước

Ye sya pun lps minum period jadi x normal

Saya try susu efferty alhamdulillah sesuai..period slalu dtg 2hari je..bulan ni period kua byk ..ikot hormon badan gak sama ada sesuai ke x

Saya minum tp priot terus tak dtg.. upt pon negatif.. ramai yg minum tp priot xdtg.. xsesuai.. tp awak try je lah.. ada je yg pregy

x bhasil bg sya..2 botol saya makan.. tmsuk husbd pn consume.. amalkan folic acid & fish oil & coq-10 pn okay..

Sye try mkn madu wawa zainal tu .. ramai ckp madu turkey bagus untuk nk dptkn zuriat