Lampin yang sesuai

Salam.. utk baby berat 5kg..lampin saiz apa yg sesuai.. sy pakai kan M tpi kat paha dia berbekas dan merah2.. blh ke tukar ke saiz L?

4 Các câu trả lời

anak sye 8kilo pakai M sis .. pernah tukar gi L tapi bila kencing bocor ikut tepi .. jadi sye guna pamper M and pilih getah tepi yg lembut dan tak kasar .. guna brand huggies , ada juga tukar drypers tapi tak boleh jdi merahh ..

kena tgk cutting..nnt klau nk beli tgk sample dlu.nnt kn tukar L melimpah plak kuar najis kot celah

sizing pampers tengok cutting jugak sis. macam petpet n huggies cutting kecik.

ank sy brt 5kilo pkai molfix..