Obses pada suami dari awal kehamilan

Salam. Tergerak hati nk tny pandangan n pengalaman ibu2 kt sini. Ade tak yg same pengalaman mcm saya. Selalu kite dgr bile mengandung si isteri tak bole tahan bau badan suami, menyampah tgk suami....dan seumpamanya. Tapi saya lain pulak. Saya mengandung 2 bulan lps nikah. Mmg dari awal mengandung sy mcm obses kt suami sndri hihihi. Rase geram tgk die comel sgt😆 Suka btol tenung belek muka time die tdo. Kdg rase over plak. Trfikir kalau anak nnt kuar ikot muka die mmg patut la pon sbb ibunye obses sgt ngn si ayahnya 😆

28 Các câu trả lời

Hahaha. Sama lah. Hahaha. Pastu sy selalu cakap kat suami, harap baby ikut hidung dia mancung. Bulu mata lentik. 🤣🤣🤣

Ya Allah, samalah. Kita pun pregnant lepas 2 bulan nikah. Mmg rasa nak tenung je suami tak kira la bila bila 😂

2y trước

hahaha ade jgk yg same cm kte 😂

kalau Sy awal2 alah Ng suami. masok 2nd trimester rasa nk berkepit je ng dia...taleh kalau dia tadek

Tak pelik pun sis. Sy pregnant yg sulung mmg tak boleh jauh lgsung dr suami meleleh je air mata ni .

sy pula 1 bulan tidur lain katil benci btl nmpk suami hahahaa sda besalin sebiji muka ddy alalala

Hahaha dia dh bgi tahu. Nanti lahir ikut muka ayahnya. Jadi anak kesayangan ayh ni🤣

2y trước

ayahnye nk boy, tp scan mgkin girl. jgn nnt lasak mcm ayahnye sudah 😅

biasa klau obses dgn suami masa pregnant ni mesti baby girl kn🤭 sy rasa je

2y trước

aah dah scan aritu....nmpknye girl 😁

Sama.. hahaha. Mmg ank buleh muka pak dia sebijik 😂