Uzur atau tidak

Salam sya nk tanya.. Ada ke org mengandung dlm masa sama dia period? Sya bertambah risau sbb kerap keluar darah berketul-ketul.. Pgi tdi sya ada berjumpa doc dia check kandungan sya baik2 jerk.. Tpi lepas maghrib tdi makin kerap keluar darah.. Kenapa ye? Mungkin ke sya period?

1 Trả lời

kalau pregnant xboleh period. kalau keluar darah tu, bleeding la kira nya. sbb ovum dah bersenyawa. pg terus emergency. xyah tgu esok lusa dh. selagi boleh selamat kn bby, pegi selamatkan.

2y trước

ouh ok terima kasih