35 weeks berat 2.9Kg++

Salam. Sy pregnant 35 minggu 2 hari. Scan tadi berat baby Dr kata 2.9kg++. Dr kata berat/besar baby sy ni. Berat sangat ke ibu2? Nanti toward nak bersalin agaknya byk lagi ke kenaikan berat. Risau nya. Boleh ke normal atau kena czer kalau mcmni? Huhu Btw Dr baru inform saya ada GBS. Apa tips nk atasi ya. Risau sy jadi double sebab dr kata baby besar n ttbe ada GBS. Moga baby baik2 semuanya. #firstmom

14 Các câu trả lời

rse mcm ok je size tu.. GBS nant ble bersalin kne on antibiotik je sis.. xde tips lain..

saiz dlm scan lain, nti lahir ada org lagi ringan ada org lagi berat

saya pun anak 1st. Alhamdulillah bersalin normal 3.32kg.

maaf tnye...GBS tu apa ye