petua songsang

salam sy nk tnya skrng sy 34w.. last scan 28w mmg songsang... skrng xda rasa lg terkencing atau kepala kt bawah..rasa gerakkan kiri kanan . kanan paling sakit smpai tulang rusuk dia tekan... ada tk petua songsang . dan ada kesempatan lgi ke untuk dia pusing.. sy stres fikirkan kdng🥹😌

4 Các câu trả lời

saya bby pnah songsang...nurse kata slgi blm 35w bby pusing2 dlm prt....jgn angkat berat2

2y trước

ouh yeke sis. ada petua tk... sy pregnant anak first.. jdi pula mcm ni