POTTY TRAIN

salam. sy sedang potty training ada tips tak? Anak girl sy 3tahun masih lagi xnak cakap nak kencing. walaupum petah bercakap... Dah tekencing berak baru nak bagitau... Mommy train anak² utk bebas pampers ambil masa berapa minggu ye?? #firstbaby #newmom #PottyTraining

2 Các câu trả lời

ank sy umur 4 thun yg no 2 pn sush nk g tandas klu x pmpers..sy hntr skolh lama2 bru pndai g tndas sendiri..bdk2 klau blh jgn pksa..ajar cara lembut j..

sejam sekali atau sejam setgh ke dua jam kena bwk dia pegi toilet. xyah tanya, bwk je terus pg toilet.