rasa senggugut

salam, sy last period 6/10.. hrni check double line sngt² terang.. tp normal ke kalau rasa senggugut?? dah 4 hari senggugut ringan je sekejap dtg, sekejap hilang🥲

rasa senggugut
16 Các câu trả lời

Alhamdulillah congrats sis.. senggugut yg sis rasa mungkin cramp kesan dari penempelan embrio di dinding rahim sis. Simptom yg sis rasa ni mmg biasa pasa awal kehamilan nnt bila dah masuk week 7-8 boleh buat dating scan dengan doc untuk check pregnancy tu 😊

11mo trước

baik.. terima kasih bnyk🤍 takut nk percaya google sngt sbb ada yg kata senggugut tanda kehamilan luar rahim hihi kita jd overthinking😅 thnkyouuu

Sy 6 weeks dah skg, pun masih rasa cramp dan sakit pinggang jika terlebih buat kerja rumah atau berjalan. Jumpa doc untuk scan, doc ckp its normal sbb baby nak membesar. Selagi tkde pendarahan no need to worry. Kena banyak rehat, stress management is very important ♥️

sy last period 8/10 😁 lewat 3 hari period check double line, semalam g klinik sbb gastrik doct buat scan dah 5 minggu nampak kantong je. kena repeat sebulan lg utk scan bru buka buku pink 🥰 congrats 💞

sya last period 11/10 . kerap juga snggut , ingatkan nak period sbb sllu mcmtu . lepastu hari ke 6 lmbat , mncoba lah buat tespack . tup2 naik double line . check guna apps dh 5minggu harini

last period kita sma siskuu , hm sama la jugak ad rasa cramp" rsa mcm snggugut tapi double line terang and dah 3 kali try still naik double line , semogaa d permudahkan 🥰

11mo trước

agak risau jugak sbb saya pun first mengandung 😂🫶🏻

sama date last period kita sis. hehe Sy ada rasa mild cramp jg & slalu ke toilet. sbb ni first experience, ada juga overthinking mcm2...anyway tahniah sis 😊

Saya pun rasa mcm ni . Rasa mcm senggugut tapi sakitnya tak teruk pun. Cuma denyut2 sikit je. Saya sekarang dah week 5 2 days

Haii awak , tarikh last period kita sama 6/10 jugakk. Saya dh nk masuk 6 weeks and saya pun jadi mcm awak jugak jadi tk selesa perut. Awak dh scan?

10mo trước

wassalam..ya harini dah 6 weeks😊samala sy oun jadi peryt tak selesa dah start mual.. so sy mkn ubat tahan muntah je.. saya tak scan lagi, sebab kalau scan awal² cuma nampak kantung je, nnt kita kecewa hehe.. nanti tunggu 10 weeks baru scan dah nampak janin then terus buka buku pink

Last period kita sama 6/10, delay period dah 8hari semalam saja test sebab asyik rasa badan gigil je sekali naik terang, alhamdullilah

saya ada baca kt google..mmg ada certain org akan rasa cramp ringan mcm senggugut ..tu antara tanda2 pregnant..☺️

11mo trước

ouh so mmg normal la ya..hihi takut juga😅terima kasih