Foot massage

Salam hi. Sy dah 37w boleh ke buat foot massage di spa? Kaki normal je tak bengkak cuma selalu kebas2.

3 Các câu trả lời

I pernah pergi maternity spa owned by o&g dr. Dia pernah bagitau i, kalau nak massage spa semua tu before 31weeks. Massage after 31weeks boleh cause contraction sebab ada banyak urat and muscles

Saya pernah tanya pakar ong, dia ckp boleh je urut satu badan, tapi tkleh kacau perut. Cari antenatal massage. Sgt membantu, hilang sakit pinggang lenguh kaki

tak digalakkan sebab Kaki banyak urat2 saraf yg berkait dgn rahim