Opk sy positive ka...

Salam smua mommies... insyallah sy dgn suami nak start journey TTC kami utk anak kedua Kami dgn Segala puji bagi Allah SWT yg satu...sejak last period abis...setiap Hari duk buat opk test...but selalu yg lagi satu Tu Kabur ja...harini buat tgk...cam terang sikit...ni da Kira positive or kena terang lagi ye?...#advicepls

Opk sy positive ka...
4 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Tahniah puan. Moga allah mberikan keshitn sentiasa pada puan. Jg diri & kesihatan puan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

kene sama terang baru +ve. takpe puan buat je hari2. inshaaAllah jumpe waktu terang tu boleh lah..

Tahniah sis. Doakn saya jugak eh untuk dapat ank kedua lpas nie 🤲

alhamdullilah smua...sy da pregnant 5 minggu...