pengalaman beranak di hospital putrajaya

Salam sesiapa di sini ada pengalaman beranak di putrajaya? officemate saya beranak 2022 bayar booking rm800.Saya beranak bulan 7 ni agak2 berapa ye total bayaran untuk sekarang?boleh sharekan.Tq

1 Trả lời

byr booking mmg 800. cumanya tgk jenis bersalin lps tu. klau normal sllu akan dpt balik depo 800 tu lps tolak kos bersalin normal. so mgkin akan dpt 600-700 balik cmtu. klau ttbe kena czer kena tambah klau x silap.

5mo trước

ouh i see tq sis atas info