Pengalaman False Labor 39w

Salam semua..sy dh 39w ,smlm kerap rasa mengeras,sakit pula sikit2 ja tp anak sulung kn sbb risau p labor room,mmg ada 2 kontraksi weak.bukaan pun takde 😅sudahnye disuruh balik,kita ni risau sbb jauh..kepala bby mmg fully msuk engaged dh,tggu masa je hihi,doakan sy ye moga mudah semuanya..❤️

1 Trả lời

semoga dipermudahkan urusan. sambil2 tu buat senaman nk cepat kn bukaan. mandi kerap. bercakap dgn baby awak, pujuk utk baby keluar ckp awak dn suami xsabar nk jmpa baby. bykkn berzikir

2y trước

most wç awak❤️