Minta pandangan

Salam semua Saya sekarang tengah pregnant 29 minggu tadi saya check up klinik lepas itu ada seorang budak ini girl age around 6 years old anak salah seorang patient kat situ that girl memula jalan2 around me and terus sentuh perut saya lepas tu jalan lagi depan saya dia pukul perut saya time nie saya just pikir ok kot budak malas nak marah and paling rasa saya nak marah kali ke 3 dia lalu lagi depan saya dia tumbuk perut saya terus saya cakap sakit tau.. and her mom just ckp mcm nie kakak pukul ke perut aunty nie kenapa pukul nie and that girl said aah kakak tumbuk… her mom said sorry tak perasan… i bukan apa i rasa nak marah sebab ni my first baby and i penah miscarriage and i nak pregnant balik nie pun i pergi fertility… bukan senang i nak dpt baby and bukan murah treatment tu… i geram… sampai skrg i rasa mcm fobia… salah ke i tinggi suara kat budak tu kata sakit in fact mmg sakit masa dia tumbuk my perut… #advicepls #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Kalau kena dkt tmpt sy pon sy dah tinggi suara. Terus tegur je mak dia. Biasa sy pergi checkup budak lari2 depan kita. Risau je dia terjatuh hala ke kita ke apa. Kadang bila fikir rindu nak checkup time pkp. Kita sorang2 je masuk klinik. Takde org boleh teman. Ni skrg geram plak tgok dkt kk ramai org. Lepastu terpaling suami ramai yg dduk. Ibu mengandung berdiri. Nurse tegur pon dorang buat tak reti 😂

6mo trước

Betul tu

sy pernah jgk bdk 5tahun tumbuk perut masa preg. ank sdara suami. dia nyorok blakang pintu & sy masuk dia terus tumbuk. memang senak jadinya. firstime sy tinggi suara dekat ank buah suami. perasaan sy waktu tuu nk marah rasa membuak buak mybe sebab kita fikir ank time tuu & sampai sekarang sy dh beware dgn budak tuu

6mo trước

Tu lah sampai skrg jd fobia kan

Tak salah. Annoying betul budak mcm ni. Sis fikir yg positive jelah. Jgn stress demi baby